3162-01-SKA-i-13-501_Living_Close_R02.jpg
PrivatMegleren Drammen_hvit_Stor.png
3162-01-SKA-i-10-501_Living_R02.jpg

Velkommen hjem!

Smiehagen vil bestå av 46 varierte 2-til 5-roms leiligheter fra 43 til 139 kvm. Bygget blir på til sammen fem etasjer, hvor det blir næringslokaler på gateplan, og leiligheter i fem etasjer.

Leilighetene har gode og gjennomtenkte planløsninger noe som gir god plassutnyttelse. Moderne byggemåter gir boliger med minimalt med vedlikehold ikke minst god fyringsøkonomi.

Oppholdsrom og entré får enstavs eikeparkett med naturlig variasjon i trestruktur og patina. Gulv i kjøkken og stue, samt bad får gulvvarme, mens øvrige rom kan leveres med gulvvarme som tilvalg. Vegger i oppholdsrom blir malt i tidsriktig kalkgrå farge som standard, men man kan endre farge som tilvalg.

Alle leiligheter fra 2. til 4. etasje har ca. 250 cm takhøyde i oppholdsrom. Leilighetene i 1. etasje får ekstra god takhøyde i stue/kjøkken, med hele 450 cm, og i 5. etasje får store deler av leilighetene ca. 280 cm fra gulv til tak. Store vindusflater som bringer rikelig med lys inn i rommet. Dette er kvaliteter vi tror du vil sette stor pris på i hverdagen!

Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning med eget aggregat i hver leilighet. Smiehagen blir bygget med fokus på å minimere energibehovet til oppvarming.

En bakhage til hverdagsnytte!

Bygget får et urbant uttrykk med fasader kledd med tegl mot gaten, mens det på andre siden, som vender ut mot en vakker bakhage, har fasader med blant annet trepanel.

Bakhagen blir selve hjertet i prosjektet, og er nøye planlagt og utviklet av landskapsarkitekter. Her skal det etableres en hage med flere soner og beplantning til glede for beboerne. Her blir det også mulighet for å lage pizza i egen steinovn. Om kvelden blir alt vakkert belyst, noe som gir en god atmosfære og skaper en lun stemning.

Det blir parkering og bodplasser i kjelleren under bygget, og det blir anledning til å kjøpe parkeringsplass. Smiehagen blir litt som en gammeldags bygård -men med moderne løsninger.

3162-01-SKA-e-04_backside_R02_with_people.jpg

Megler

Vi kan hjelpe deg gjennom hele flytteprosessen med alt fra vask, styling og klargjøring av boligen før visning, til pakking, mellomlagring, flytting og overføringer av forskjellige avtaler. 

Så enkelt skal det nemlig være å flytte. 

PrivatMegleren Drammen_hvit_Stor.png
Skjermbilde 2021-04-07 kl. 12.10.05.png

Eiendomsmegler / Daglig leder

Morten Liavaag

385.jpg

Eiendomsmegler

Nicolas Alexander Ellingsen